دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

نمکی:‌ هواپیمای ویژه فردا به چین می‌رود

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر اینکه هنوز هیچ موردی از کروناویروس در ایران مشاهده نشده است، درباره اقدامات انجام شده برای بازگرداندن ۷۰ تن از دانشجویان ایرانی ساکن شهر ووهان چین به کشور گفت: به این منظور پروازی مخصوص در اولین ساعات بامداد سه‌شنبه (فردا) به این شهر اعزام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سعید نمکی در پاسخ به سوال آخرین تمهیدات این وزارتخانه برای مقابله با کروناویروس گفت: خواهشمندم پیام دلگرم کننده بنده را که مملو از صداقت و شفافیت است به مردم منتقل کنید. مردم باید بدانند وزیر بهداشت‌شان هرگز چیزی را از آنها پنهان نکرده و نخواهد کرد؛ حتی اگر اعلام موضوع به قیمت بدنامی و فشار بر روی خودش باشد.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هنوز هیچ موردی از کروناویروس جدید در کشور گزارش نشده است، خاطر نشان کرد: مردم باید در جریان باشند که کروناویروس جدید مطلقا سخت‌تر از بیماری آنفلوآنزای H۱N۱ که چند ماه گذشته کشور درگیر آن بود نیست. بیماری‌زایی کروناویروس جدید حدودا ۳۰ درصد است و ما می‌توانیم مانند H۱N۱ از پس آن برآییم.

 

وی در ادامه در خصوص توقف پروازها از چین به ایران و بالعکس، گفت: این تقاضای من مورد حمایت معاون اول رییس جمهور و وزیر راه قرار گرفت و قرار بر این شد تا امکان بازگشت برای اتباع چینی که اکنون در ایران هستند و ایرانیان ساکن در چین نیز فراهم باشد؛ چراکه ما نمی‌توانیم امکان بازگشت را از آنها بگیریم. تا کنون اگر همچنان پروازی در حال انجام است تنها برای جابجایی شهروندان ایرانی و چینی بوده است.

 

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به روابط استراتژیک میان ایران وچین اظهار کرد: امیدوارم در اسرع وقت شرایط به حالت عادی بازگردد؛ چراکه روابط ایران و چین رابطه‌ای استراتژیک است که نمی‌خواهیم لطمه‌ای به آن وارد شود. اما معنای این سخن این نیست که لحظه‌ای از سلامت مردم غافل می‌شویم. سلامت مردم از هر گونه مصلحت‌اندیشی برای ما اولویت بیشتری دارد.

 

نمکی در خاتمه در خصوص برنامه‌ها برای بازگشت ۷۰ دانشجوی ایرانی ساکن در شهر ووهان چین گفت: پروازی مخصوص در اولین ساعات بامداد روز سه‌شنبه (فردا) به این شهر اعزام می‌شود که متشکل از پنج نفر از پرسنل زبده ما شامل متخصص عفونی و متخصص اورژانس است. همچنین برای کلیه خدمه پروازی این هواپیما نیز تمهیدات لازم از نظر حفاظت از ویروس فراهم شده است. این ۷۰ دانشجو پس از بازگشت دو هفته در قرنطینه خواهند بود و سپس می‌توانند به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار